SURE®
Naturliga rengöringsprodukter

Thumbnail Thumbnail

Lita på naturens krafter

SURE® är ett omfattande sortiment av växtbaserade, 100 % nedbrytbara* rengöringsprodukter som ger dig professionella rengöringsresultat, samtidigt som de är säkra för människor och skonsamma mot miljön. SURE®:s naturliga rengöringsprodukter ger säkerhet och hållbarhet utan att påverka dina resultat.

 

Säkra och hållbara för alla dina rengöringsbehov

SURE® levererar de rengöringsresultat du behöver för att skydda dina gästers och anställdas hälsa och välmående och för att förbättra ditt varumärkes anseende.

SURE®-produkterna består av miljövänliga ingredienser från förnybara resurser och är perfekta för alla dina dagliga rengöringsuppgifter i kök, inom lokalvård och för personlig hygien.

 

Naturligt och enkelt effektiva

SURE®-produkterna innehåller växtbaserade ingredienser som mestadels kommer från jordbruksbiprodukter från sockerbetor, majs, halmkli, vetekli och kokos. Produkterna innehåller inga konstgjorda färgämnen, parfymer, kvartära ammoniumkatjoner, fosfater eller oxidativa föreningar.

 

Lätta och säkra för anställda

Alla SURE®-produkter har utformats för att uppnå lägsta riskklassificering utan behovet av handskar och skyddsglasögon under rengöring.**

SURE®-produkterna är säkra och lätta att använda och kräver ingen särskild användarutbildning. Användarmanualerna i miniformat och de lätta, färgkodade etiketterna garanterar korrekt produktanvändning.

SURE®-produkterna finns tillgängliga som bruksfärdiga sprayflaskor, koncentrat i flaskor och dunkar, samt koncentrat för Diverseys doseringssystem Divermite™, SmartDose™, QuattroSelect™ och Soft Care™. Systemens pålitliga teknik, kombinerat med ett omfattande produktutbud, garanterar perfekta resultat för alla dina rengöringsbehov.

 

Från experterna du litar på

Diversey är världsledande inom heltäckande professionella hygien- och rengöringslösningar. Vi är medvetna om de rengöringsutmaningar du står inför varje dag och gör vårt yttersta för att förbättra människors liv med hållbara, effektiva och professionella lösningar.

SURE® representerar vårt globala åtagande om att förse professionella rengöringsprodukter som uppfyller den stora efterfrågan på effektivitet och samtidigt respekterar miljön och människors hälsa.

 


* Baserat på en oberoende OECD 301B-utvärdering.
** Förutom outspädd ugnsrengöring https://sds.diversey.com
Alla produkter finns eventuellt inte tillgängliga i alla europeiska länder. Inte tillgänglig i Europa/Mellanöstern.