Hotell- och restaurangbranschen
Effektiva och hållbara lösningar för förbättrad kundnöjdhet

Thumbnail Thumbnail

Vår effektiva, innovativa och heltäckande lösning hjälper dig att leverera den säkraste, effektivaste och hållbaraste servicen.

Dina gäster förväntar sig säkra, fläckfria och väldoftande miljöer och en förstklassig upplevelse. Som en global ledare inom hygienlösningar med ett starkt fokus på hotell- och restaurangbranschen, förbättrar Diversey gästers upplevelser och bidrar till enastående nöjdhet och lojalitet. Våra lösningar förstår sig på din verksamhets behov och utmaningar.

Image removed.

Att implementera användarvänliga, effektiva lösningar bidrar till följdriktiga anläggningar och hanterar frågor som påverkar dina resultat, inklusive att locka och bevara gäster, stärka band, hantera arbetskraft och räkningar, samt implementera hållbara lösningar och tillvägagångssätt som är säkrare för vår planet.

Leverantör av heltäckande lösningar för hotell- och restaurangbranschen

Våra kunder litar på våra lösningar tack vare vår holistiska syn på rengöring, där vi agerar som en komplett hygienpartner och stödjer dig i varje steg på vägen. Oavsett storleken på ditt hotell eller din restaurang, utformar vi ett unikt rengöringssystem som passar just dig.

Image removed.

Dessa lösningar kan maximeras genom våra hotell- och restaurangprogram:

  • Smart restaurang
  • Hållbar tvätt
  • Effektiv hotellstädning

SPARA, UTÖKA och ÖVERVAKA med Diversey

Med SPARA, UTÖKA och ÖVERVAKA-modellen skapar Diversey nya städverksamheter för tvätt-, restaurang- och gästutrymmen på ett produktivt och ansvarsfullt sätt, samtidigt som det spårar dina resultat.

SPARA in på kemikalier, arbetskraft, räkningskostnader och avfall med effektiva processer och lösningar.

UTÖKA försäljningen genom kundkommunikation och utmärkta gästupplevelser.

ÖVERVAKA prestanda och förbättringar med Internet of Clean-lösningar.