Tvätt
Skapa mervärde genom hela din tvättverksamhet

Thumbnail Thumbnail

Effektiva och hållbara tygvårdslösningar för verksamheter världen över.

 

Oavsett om du behöver högkvalitativa linnetyger för dina gäster eller hygieniska lakan för dina patienter strävar alla verksamheter efter att ge sina kunder de effektivaste lösningarna. Här på Diversey erbjuder vi innovativa lösningar för tygvård som inte bara minskar kostnaderna och driver hållbar utveckling, utan som även uppfyller tvättbehoven för just din bransch och just dina kunder.

 

 

Vår hållbara strategi

 

I egenskap av ett globalt företag är vi mycket lyhörda för att länka hållbarhet till alla våra lösningar. Därför letar vi alltid efter nya och smarta sätt för att få våra kunder att bevara resurser och samtidigt uppnå verklig och meningsfull tillväxt. Genom att fokusera på linnetygernas livscykel hjälper vi företag att bevara tygerna och optimera resurserna för att skydda både deras varumärken och vår planet.

 

Våra experter på tygvård tillhandahåller support från stunden då du väljer dina linnetyger tills du kasserar dem. Denna holistiska metod skiljer oss från våra konkurrenter och ger våra kunder mätbara insikter och lösningar som bidrar till en bättre gästupplevelse, minskade driftkostnader och mer hållbara verksamheter.

 

Tvättikoner