IntelliLinen
Nästa nivå inom tvätthantering

Thumbnail Thumbnail

Ta din tvättprocess till nästa nivå

Vår IntelliLinen-lösning är den ultimata evolutionen för att effektivisera din tvättverksamhet. Ett tillförlitligt doseringssystem med realtidsövervakning på distans ger dig användarvänlig information var du än befinner dig.

 

IntelliLinen identifierar direkt operativ ineffektivitet, var vatten- och energiförbrukning kan minskas, var kemikaliefördelningen kan vara mer konsekvent, var antal omtvättningar kan minskas och var flaskhalsar och underutnyttjande av maskiner kan undvikas.

 

Ta reda på var hygienen är bristfällig eller äventyras och var hållbarhet kan ökas. Med IntelliLinens transparenta insyn och Diverseys expertöversikt, kan korrigerande åtgärder vidtas direkt.

Driften förblir kostnadseffektiv, hållbar och effektiv samtidigt som den upprätthåller en jämn kvalitetsprestanda. IntelliLinen gör det möjligt för dig att:

  • Minska omtvättning
  • Garantera högkvalitativ tvätt
  • Kontrollera dina utgifter
  • Övervaka din verksamhet dygnet runt

 

Image
IntelliLinen Brochure image
Internet Of Clean
IntelliLinen

Vår IntelliLinen-lösning är den ultimata evolutionen för att hantera din tvättverksamhet. Ett tillförlitligt fördelningssystem med realtidsövervakning på distans ger dig användarvänlig hanteringsinformation var du än befinner dig.