Karriärer

Careers Header Careers Header

Vårt mål är att skydda och ta hand om människor varje dag. Diversey har alltid varit och kommer alltid att vara en pionjär som arbetar för människors välbefinnande. Vi levererar hela tiden nytänkande revolutionerande rengörings- och hygienteknik som ger trygghet och effektivitet till våra kunder inom alla globala sektorer.

 

Vår vision är en hälsosam och säker värld där människor är fria att leva sina liv.

Vi bryr oss om alla och det inkluderar alla som arbetar här.

Kom och ta reda på mer om oss: Utforska Diversey

 

Kom och följ med oss ​​för att skydda och ta hand om människor varje dag genom att vara banbrytande i framtida fokuserad rengöring och hygienteknik.

 

Mångfald och integration

Vi brinner för mångfald och vår vision för Diversey är en som välkomnar, värderar och litar på människor med olika bakgrund och erfarenheter som en viktig drivkraft för vår tillväxt och framgång. Vi inser att vårt engagemang för mångfald och inkludering börjar på toppen genom att förmedla vårt engagemang i hela organisationen.

Diversey

För att garantera att vi ständigt attraherar, rekryterar och behåller de bästa olika talangerna globalt och vårdar en inkluderande miljö har vi globala och regionala mångfald och integrationsråd som fortsätter att utveckla och genomföra den övergripande M&I-strategin varje år.