Hygienisk köksrengöring ger rena säkra kök
Enkel, säker och rengöring för ökad livsmedelssäkerhet

Thumbnail Thumbnail

Effektiva lösningar för kökshygien

 

God säker mat till dina gäster börjar med ett köksutrymme som har rengjorts med de mest pålitliga varumärkena inom köksstädning. Diversey förstår sig på restaurangverksamheter och erbjuder integrerade kökslösningar som uppfyller alla moderna rengöringsbehov, för restauranger, centralkök, matbutiker och cateringverksamheter.

  • Minskat livsmedelsavfall
  • Enklare, säkrare och effektivare rengöringssystem
  • Förbättrad gästupplevelse.
  • Ansvarsfulla förpackningsmetoder
  • Kostnadskontroll
  • Livsmedelssäkerhet

 

Omfattande sortiment för kökshygien

Genom att kombinera köksrengöringsmedel, maskindiskmedel, rengöringsredskap samt utbildning och tjänster, såsom IntelliDish och IntelliConsult, kan våra kunder hantera de största utmaningarna med smarta, integrerade lösningar.

 

Köksrengöringsmedel
Heltäckande sortiment med allt från handdiskmedel, desinfektions- och rengöringsmedel för golv och ytor samt medel för specialrengöring och polering.

Köksrengöring

 

Maskindiskmedel
Slutna säkra doseringssystem med maskindiskmedel och torkmedel samt kompletterande produkter såsom avkalkningsmedel och blötläggningsmedel.

MWW

 

Rengöringsredskap
Hygieniska färgkodade golvrengöringsredskap kompletterat med handhållna rengöringsredskap för vitvaror och köksutrustningmöjliggör hygienisk rengöring med zonindelning. Vi har även ett sortiment med mikrofiberredskap, grillrengöringsredskap mm

rengöringsredskap

 

Utbildning och tjänster
Allt från användnings- och teknisk support, utbildnings och övervakningssystem samt rådgivning om livmedelssäkerhet.

tjänster

 

Vi förstår total ägandekostnad

Oavsett storleken på din köksverksamhet är det viktigt att hantera den totala ägandekostnaden för dina produkter och personal för att uppnå långsiktig framgång. Som branschledare samarbetar Diversey med dig för att optimera din resursanvändning, kemikalieeffektivitet och uppfylla alla gällande hygien-, säkerhets- och hållbarhetsstandarder och därmed relaterade kostnader.