Dagligvaruhandel
Skydda ditt varumärke genom rena inbjudande butiker

Thumbnail Thumbnail

Med hjälp av vår expertis och branschspecifika teknik, erbjuder vi lösningar som skyddar ditt varumärke och utökar din affärsverksamhet.

 

Diversey har uppnått global framgång inom dagligvaruhandelsbranschen tack vare våra insikter och förståelse för våra kunders behov. Våra lösningar är en praktisk återspegling av vår kunskap om dina framtida utmaningar och de sätt som du anser gör dina butiker framgångsrika.

 

Drifteffektivitet
Vi hjälper dig spara pengar genom alltifrån integrerade system för låga totala ägandekostnader, till utbildning på plats genom att optimera produktinvesteringar, personal, resurser och utrustning.

 

Kundupplevelse
Renlighet och livsmedelssäkerhet har en stor inverkan på kundbevaring. Därför behandlar våra lösningar viktiga områden såsom golv, toaletter och livsmedelsavdelningar för att minska risker och säkerställa överensstämmelse.

 

Hållbarhet
En framgångsrik verksamhet uppnås inte genom att påverka miljön eller personlig hälsa. Därför stödjer vi våra kunder med miljövänliga lösningar med sunt finansiellt och socialt ansvar.

 

Människor och säkerhet
Våra program kan stödja dina butiker vad gäller revision, ökad rapportering och utbildning, förbättrad kundnöjdhet och säkra kemikaliesystem för att undvika alltifrån halkolyckor till katastrofberedskap.

 

Vad vi hjälper dig med

 

Utseende är allt

Visste du att dålig hygien resulterar i att 50 % av konsumenter inte återvänder till en butik? Faktum är att marknadsforskningar har visat att de flesta kunder tar hänsyn till renlighet när de bestämmer var de ska handla. Detta gör dina butikers utseende och vilka rengörings- och hygienlösningar du använder lika viktiga som de produkter och tjänster du erbjuder.

 

Kundreaktion

Ett samarbete med Diversey vad gäller livsmedelssäkerhet och rengöringslösningar ger en smartare och mer långsiktig investering i ditt varumärke, verksamhet och dina kunder.