Internet Of Clean
Förändra hur du ser på rengöring

Thumbnail Thumbnail

Uppkopplad rengöring

 

Internet of Clean är en ny plattform som övervakar utrustning, maskiner och drift på distans med hjälp av sensorgenererad data. Genom dataanalys får du fullständig insikt i drift, dosering, efterlevnad och maskinprestanda. Plattformen består av en digital portal och intuitiva instrumentpaneler där användare kan granska data och trender. Denna kvantifierbara information ger våra kunder värdefull realtidsinsikt i sina verksamheter med lätt- och snabbtolkade nyckeltal. Denna ingående insikt gör det möjligt för dig att förbättra kvalitativa standarder samtidigt som det minskar kostnaderna för rengörings- och hygienprogram.

 

Det sanna värdet med Internet of Clean är att det skyddar människor från matförgiftning och hjälper sjukhus att minska sina HAI-kostnader. Det skyddar ditt varumärke, förbättrar kundnöjdhet, sparar vatten och energi, ökar arbetskraftens produktivitet och utbildar personal på distans. Internet of Clean skyddar dig, dina barn och tillgångar samt förändrar rengöringsindustrin. Dessa delar förenas och omvandlar servicemodeller från reaktiva till proaktiva och prediktiva. Förmågan att upprätthålla anslutningar med dessa enheter gör det möjligt för företag att övervaka sina verksamheter på distans för att förbättra produktivitet, säkerhet och operativ prestanda. IoC gör det möjligt för kunder att förbättra produktivitet, efterlevnad, operativ prestanda och hållbarhet.

 

En ny syn på service är möjlig med Internet of Clean. En verksamhet som övervakas på distans kan förutse och hantera problem mer proaktivt, vilket minskar avbrottstid. Dessa tekniker kommer att påverka vår bransch på ett sätt som vi aldrig kunnat ana. De revolutionerar sättet som vi rengör på och vi kan mäta resultaten. Lösningar som ingår i Internet of Clean är bland annat IntelliTrail®, IntelliDish™, IntelliLinen, och Intellibot®-robotar.

 

Diversey Utbildningssystem

Effektivisera utbildningen i din verksamhet, för dina utbildare och för din personal med ett nymodernt utbildningssystem.