Infektionsskydd
Minska riskerna. Förbättra hygienen.

Thumbnail Thumbnail

Vi tillhandahåller evidensbaserade lösningar för att minska infektioner och förbättra hygienen för en hälsosammare värld.

Vår totala lösningsmetod inkluderar vidareutbildning och resurser för att hantera nya utmaningar, utveckla evidensbaserad rengörings- och desinfektionsmetoder med produkter som inte bara förbättrar patientsäkerheten utan också driver förbättrad produktivitet, vilket sänker den totala vårdkostnaden. Var och en av dessa komponenter är av avgörande betydelse för att driva kontinuerliga förbättringar.

 

Omfattande portfölj med infektionsförebyggande hygienlösningar

Diversey erbjuder flertalet hygienlösningar, inklusive integrerade lösningar för rengöring och desinfektion och en patenterad Accelerated Hydrogen Peroxide® (AHP®) -teknik som är snabb, effektiv, ansvarsfull och hållbar. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för att rengöra och desinficera ytor effektivt och ansvarsfullt för personal och slutanvändare. Våra infektionsförebyggande lösningar driver ökad produktivitet och patientsäkerhet för att i slutändan skapa säkrare och mer tillfredsställande vårdmiljöer.

Oxivir: Omskrivning av reglerna för desinfektionsmedel

OxivirOxivirs desinfektionsmedel är ett alternativ till traditionella desinfektionsmedel genom att leverera snabbverkande, bredspektrumsdesinfektion med förbättrad rengöringskraft som är personal- och patientvänlig och samtidigt skonsam mot de flesta ytor. Den aktiva ingrediensen, väteperoxid, bryts ner i vatten och syre bara några minuter efter användning.

Klicka här för att läsa mer

 

Handhygienlösningar med IntelliCare: Smartare design och hållbar vård

Att förstå vikten av god handhygien inom infektionsförebyggande arbete är nyckeln till att erbjuda lösningar som är säkra och tillfredsställande för personalen. IntelliCare-sortimentet har världens första hybriddispenser, och denna beröringsfria dispenser ökar efterlevnaden genom att smidigt växla till manuell om batterierna tar slut.

 

 IntelliCare: Smartare design för hållbar vård

IntelliCareSom världens första hybriddispenser ökar denna beröringsfria dispenser efterlevnaden för handhygien genom att smidigt växla till manuell om batterierna tar slut.

Klicka för för att läsa mer

 

 

 

 

UV-C Desinfektionsteknik ger en snabb, effektiv, flyttbar och prisvärd lösning.

Med hjälp av fysikens principer möjliggör Moonbeam ™ 3: s lättviktsram och individuellt justerbara, ledade armar den att placeras i nästan vilken vinkel som helst för att rikta UV-C-ljuset, vilket möjliggör förbättrad UV-C-dosering med minskad energi. Användare kan rikta ljuset för att optimera UV-C-dosering av ytor och utrustning. Denna flexibla enhet placeras enkelt i ett rum eller en lokal för att möjliggöra snabba och effektiva desinfektionscykler.

 

MoonBeam™3 : En ny angreppsvinkel på UV-C-desinfektion

MoonBeam 3En ny angreppsvinkel för målinriktad desinfektion - Denna flyttbara, kraftfulla lösning desinficerar snabbt, pålitligt och ansvarsfullt. MoonBeam ™ 3 är designad för snabb desinfektion av ytor med hög beröring i patientrum, operationsrum och sanitetsutrymmen och kan användas på patientvårdsutrustning, armaturer, tangentbord, monitorer och arbetsstationer på hjul (WOW).

Klicka här för att läsa mer