Städbolag - Building Service Contractors 

Thumbnail Thumbnail

Diversey erbjuder mer än bara produkter för att erbjuda innovativa lösningar och skapa mervärde för städbolag.

 

Att förse städtjänster till offentliga anläggningar i dagens konkurrenskraftiga marknad är inte enkelt. Vare sig det handlar om att leverera besparingar, hållbarhet eller kvalitet förväntar sig dina kunder mer. Som en global ledare inom rengöring och hygien, förstår vi dessa utmaningar och utformar lösningar som hjälper dig att bedriva en framgångsrik städverksamhet. Genom att förena de bästa rengöringsmedlen, städredskapen och städmaskinerna med våra mervärdesprogram hjälper vi våra kunder att öka effektiviteten och anta utmaningar med smartare lösningar.

 

Stöd för städbolag

Vi ser oss själva som din framgångspartner och samarbetar med dig för att bidra till mindre förbrukning, mindre avfall och därmed lägre kostnader på lång sikt. Med hjälp av de bästa hygienlösningarna hjälper vi dig att bedriva en effektivare och miljövänligare verksamhet.

 

Optimerade produktval
Vi erbjuder hjälp med produktval och metodstöd inom bland annat golvvård, sanitetsrengöring, luktkontroll och infektionsskydd, vilket hjälper dig att bedriva en verksamhet med konsekvent hög kvalitet.

 

Hängiven support
Vi erbjuder våra städbolag omfattande stöd från våra funktioner försäljning, marknadsföring, prissättning och teknisk support, så att du och dina team kan erbjuda pålitliga tjänster för alla städbehov.

 

Partnerskap med återförsäljare
Vi samarbetar med marknadens ledande återförsäljare för att förse våra kunder med ett stort utbud av rengöringsprodukter.

 

Städutbildningar
För att säkerställa kunskap om de mest effektiva rengöringsmetoderna erbjuder vi flertalet utbildningar för dig och dina anställda.

 

Digitala verktyg
Våra kunder kan gå in på vår webbplats och ta del av digitala verktyg med praktiska utbildningar, få produktionsinformation genom våra e-inlärnings- och e-verktygsplattformer, samt video- och digitalt supportmaterial.