Life Sciences
Leverera pålitliga rengöringsresultat samtidigt som effektiviteten och hållbarheten förbättras

Thumbnail Thumbnail

En helhetslösning för hälsa och hygien inom Life Sciences Industrin

 

Som världsledande inom rengörings- och hygienlösningar erbjuder vi våra läkemedels- och kosmetik-kunder en oöverträffad portfölj av desinfektionslösningar. Oavsett om det är personlig hygien, saneringsprogram för högvårdsområden, golvrengöringsmaskiner eller program för vilken utrustning eller yta som helst, vi har en lösning.

 

Image removed.

 

Vi är alltid angelägna om att arbeta nära våra kunder för att utveckla unika och robusta lösningar som säkerställer säker produktion och hjälper till att uppgradera dina hygienprogram samtidigt som kostnaderna kontrolleras. Detta inkluderar banbrytande applikationer för vattenrengöring av API: er, ett brett membran av CIP (Cleaning in Place) produktsortiment, optimerade CIP-program för kärl, roterande golvdesinfektionsprogram och optimerad förpackning för sterila desinfektionsmedel och rengöringsmedel.

 

Branschledande desinfektionslösningar

 

Med en djup förståelse för desinfektionsteknik och kemi erbjuder vi skräddarsydda program som ger de mest kompletta och kostnadseffektiva desinfektionslösningarna. För ökad trygghet finns våra specialister tillgängliga för support under hela processen för att hjälpa dig att välja rätt desinfektionsprogram och dess validering.

 

Oavsett program kommer varje Diversey-lösning med tydliga fördelar:

 

 • Omfattande val av kemi, inklusive många patenterade kemiprodukter
 • Desinfektionsmedel med bred spektrum med modern kemi och ett brett urval av sporicider
 • Stort arkiv med micro-claims för alla produkter - Både AOAC- och EN-anspråk tillgängliga för amerikanska EPA-registrerade produkter
 • Tekniskt stöd och revisionsstöd för att utveckla rätt program och identifiera luckor i ditt nuvarande hygien- och desinfektionsprotokoll
 • Produkter tillverkade i cGMP, ISO 9001 och 14001 godkända anläggningar
 • Komplett dokumentation tillgänglig för alla produkter
 • Metoder för analys av resthalter finns tillgängliga

 

Vi erbjuder ett brett kemiutbud och rekommenderar det mest lämpliga desinfektionsprotokollen med ett sortiment som inkluderar:

 

 • Snabbverkande sporicider baserade på perättiksyra eller patenterad klordioxidteknik
 • Desinfektionsmedel med brett spektrum baserat på 5: e generationens QAC-, amfoterika- eller QAC-formuleringar med amin eller biguanider
 • Patenterad AHP-teknik (Accelerated Hydrogen Peroxide)
 • Desinfektionsmedel för allmänt ändamål

 

Du kan lita på vår expertis och vårt produktsortiment för att modernisera desinfektionsprotokollen i din verksamhet och anta ett gapfritt program som lägger långsiktigt värde på säkerhet, effektivitet, snabbhet och miljö.


Framför allt har våra experter insikt i rätt rotationsanpassning av produkterna - vi förstår att inte två eller flera desinfektionsprodukter som används i ett program ger dig rätt rotationseffekt - och arbetar för att din investering ger dig och ditt företag rätt skydd .