Din tillförlitliga partner för golvvård

Thumbnail Thumbnail

Branschledare inom kompletta golvvårdslösningar i över 100 år.

Till skillnad från andra leverantörer levererar Diversey inte produkter, utan kompletta lösningar. Med mångårig erfarenhet inom golvvård har vi möjligheten att utforma innovativa lösningar som överträffar förväntade resultat och hjälper våra kunder att uppnå sina mål inom golvvård.

 

Genom att kombinera innovativa kemikalier, applicerings- och rengöringsredskap, maskiner och support levererar Diversey hållbara, pålitliga och högkvalitativa lösningar med lägsta möjliga sammanlagda totalkostnad.

 

Marknadsledare inom kommersiell golvvård

Effektiva lösningar inom golvvård handlar om att förstå vilka behov dagens städbolag har. Diversey är det enda företaget som erbjuder kompletta golvvårdslösningar som kombinerar kemikalier, redskap, maskiner, utbildning och support, vilket gör oss till en tillförlitlig partner inom heltäckande lösningar. Med våra omfattande produktportföljer och program hjälper vi våra kunder att uppnå sina mål inom golvvård med bättre resultat, effektivitet, hållbarhet och säkerhet.

 

Högkvalitativ expertis och support för golvvård

Som branschledare definierar vi framgångar baserat på vår förmåga att hjälpa våra kunder skydda sina varumärken och slutresultat. Varje lösning som Diversey tillhandahåller baseras på vår långa erfarenhet inom golvvård som i sin tur skapar det mest djupgående supportnätverket i branschen.

  • På-plats utbildning i världsklass
  • Skräddarsydda golvvårdsprogram
  • Personlig felsökning
  • Butikssäkra lösningar