Om Diversey

Thumbnail Thumbnail

Diverseys mål är att skydda och ta hand om människor varje dag. Diversey har alltid varit och kommer alltid att vara en pionjär som arbetar för människors välbefinnande. Vi strävar hela tiden efter att leverera nytänkande revolutionerande rengörings- och hygienteknik som ger total trygghet till våra kunder inom alla globala branschsektorer. Dessa inkluderar: fastighetsförvaltning, hälso- och sjukvård, hotell- och besöksnäring, dagligvaruhandel och restaurangbranschen, samt mat och dryckestillverkning. Diversey är en leverantör av rengörings-, sanitets- och underhållsprodukter med system och tjänster som effektivt integrerar rengöringsmedel, städmaskiner och hållbarhetsprogram. Allt vi gör bygger på övertygelsen att rengöring och hygien är livsviktigt och att vårt arbete fyller en viktig funktion.

Med 95 års kompetens och kunskap utvecklar Diversey rengöringsteknologier som räddar liv och tillhandahåller ett skräddarsytt, kundorienterat tillvägagångssätt som ger hållbara lösningar. För att skydda och förbättra miljön arbetar vi med våra kunders behov i centrum av allt vi gör. Diverseys etiska engagemang är implicit i alla våra produkter och dagliga relationer mellan vår personal, våra kunder och hela vår planet. Denna etik driver vårt engagemang som framtidens pionjärer och skapare av uppkopplade innovationer.

Internet of Clean ™ konceptet är centralt i vår verksamhet och kopplar sinnen till maskiner för att säkerställa att vi omskapar insikter om rengöring och hygiendata till effektiv verksamhet med respekt för mänskligheten. Diversey bidrar till betydande produktivitetsförbättringar, lägre totala driftskostnader och varumärkesskydd. Diversey, med huvudkontor i Charlotte, North Carolina, USA, har ca 9000 anställda över hela världen samt omsatte under 2017 ungefär $2,6 miljarder dollar.

 


VISION

En hälsosam och säker värld där människor är fria att leva sina liv.


UPPDRAG

Att skydda och ta hand om människor varje dag genom nytänkande revolutionerande rengörings- och hygientekniker.


VARUMÄRKETS VÄRDERINGAR

Varumärkets värderingar är det vi står för och tror på, de fungerar som våra vägledande principer och sätter standarden för hur vårt varumärke ska agera i världen.

Vi tror på att vara modigt omtänksamma

Vi bryr oss om våra anställda, våra partnerskap, våra kunder, vår planet och de löften vi gör. Omtanke är inbäddad i allt vi gör och allt vi tror på.

Vi tror på att vara disciplinerade entreprenörer

Vi är outtröttliga i vår strävan efter nästa nya idé. Vår fasta beslutsamhet är det som driver oss att bli bättre än vad vi var dagen innan, vi möter utmaningar och vi ökar målsättningen varje dag och blir därmed vinnare.

Vi tror på att fatta avgörande beslut

Vi ställer höga krav på oss själva vilket innebär att vi måste fatta tuffa beslut. Vi tar inte lätt på dessa beslut utan är beredda att göra dessa val till förmån för vår bransch och vår världs bästa.