Lokalvård
En systematisk rengöringsstrategi

Thumbnail Thumbnail

En systematisk rengöringsstrategi

 

Utseendet på hårda golv och ytor är något av det viktigaste för en lokals invändiga allmänintryck. Underlåtenhet att underhålla hårda golv och ytor kan snabbt leda till förfall och dyra ersättningskostnader. Med låg budget, arbetskraftsminskningar och tisbegränsningar är det många som finner det svårt att uppnå önskat resultat vad gäller utseende, skydd och säkerhet.

 

Vi har utvecklat heltäckande, enkla och implementeringsvänliga lösningar som uppfyller alla dina rengörings- och hygienbehov. Våra produkter består av rengöringsmedel för daglig användning på alla ytor;  effektiv grovrengöring för tuffare jobb och specialprodukter för specifika typer av smuts och fläckar eller hygienkrav. 

 

Byggnadsvård

 

Våra Diversey-lösningar kombinerar rätt städredskap, utrustning och tjänster som tillsammans bidrar till att optimera lönsamheten för din verksamhet, så att du kan fokusera på det viktigaste:

  • Lönsam tillväxt ‒ livsnerven i din verksamhet. Diversey förser lösningar som hjälper dig att förvärva nya kunder, optimera existerande avtal, utöka tjänster och tillträda nya marknader så att du kan nå större framgångar.

  • Optimera arbetskapital ‒ att hantera ekonomiska resurser är viktigt för att uppnå lönsamma slutresultat. Diversey hjälper dig att effektivisera inköp, minska lager och minimera underhållskostnader för utrustning. Kassaflödet är väsentligt för din tillväxt, så vårt mål är att hjälpa dig optimera utgifterna.

  • Minskade driftkostnader ‒ Diverseys integrerade portfölj med lösningar har utformats för att minska användning, slöseri och utgifter.  Vi analyserar alla rengöringskostnader från arbetskraft till material samt kvalitet och kapital. För varje steg längs vägen hjälper vi din verksamhet att bli smidigare, mer miljövänlig och mer kostnadseffektiv.

  • Personalens prestationer och säkerhet ‒ att få ut mesta möjliga från vår personal och samtidigt säkerställa deras trygghet är det som skiljer "bra" från "utmärkt" inom servicebranschen. Diversey tar säkerhet på största allvar och designar produkter, utbildningar och supporttjänster som förebygger skador innan de hinner inträffa.

  • Hållbarhet ‒ hållbarhet är väsentligt för människor, planeten och lönsamheten. Det handlar om balans. Det har varit Diverseys affärsfokus under en lång tid. Vanliga problem som luftkvalitet inomhus, krav på miljövänliga rengöringsmedel och minskad miljöpåverkan börjar få upp farten och influerar inköpsbeslut.  Vi hjälper inte bara dig att följa i andras fotspår, utan att ta en ledande ställning.

  • Kontinuerlig innovation - Leverantörer ska komma med förslag på hur du kan förbättra och utöka din verksamhet. Diversey är världsledande inom lokalvårdslösningar och har omfattande branschexpertis inom sjukvård, detaljhandel, restauranger, hotell & besöksnäring, livsmedelstillverkning, förpackningsbranschen och mycket mer.  Vi hjälper dig med marknadskunskap, produktsystem, metodologier och support för att skynda på din lönsamma tillväxt.