Facility Management

Thumbnail Thumbnail

Vi erbjuder lösningar som sparar tid, ökar vinster och samtidigt ger mervärde till dina kunder.

 

Vi anser att städverksamheter endast kan lyckas om alla delägares behov tillgodoses. Därför börjar varje Diversey-lösning med att förstå sig på våra kunders behov. Som branschledare använder vi våra erfarenheter och insikter för att skapa nya möjligheter som hjälper tjänstleverantörer att utöka sina affärsverksamheter.

Värdeskapande

 

Drifteffektivitet
Vi tittar på den totala rengöringskostnaden, från arbetskraft till utrustning och kvalitet till kapital, och förser lösningar som gör dina verksamheter mer kostnadsmedvetna, miljövänligare och kostnadseffektiva.

 

Lönsam tillväxt
Regelbunden värvning av nya kunder och optimering av befintliga avtal är grundläggande för din framgång. Vi hjälper dig uppfylla detta genom bästa praxis, differentiering enligt utförande och övergripande kostnadsbesparingar.

 

Kontinuerlig nyutveckling
För att hjälpa affärsverksamheter att utvecklas snabbare, utvecklar vi regelbundet våra produktsystem, metoder och support, och delar vår marknadskunskap för att kunna förse rätt lösningar vid rätt tidpunkt.

 

Hållbarhet
Vi anser att hållbara lösningar är de som har en direkt, positiv inverkan på människor, planeten och vinsterna. Oavsett om det gäller våra miljövänliga produkter, de bästa doseringssystemen eller omtänksam resurshantering, vill vi skapa en balans genom hela din verksamhet.

 

Människor och säkerhet
Att hålla dina team motiverade och säkra är det som skiljer de bra städverksamheterna från de fantastiska. Vi tar säkerhet på största allvar och erbjuder verktyg, utbildning och support som förhindrar skador och gör uppgifter enklare.

 

Optimering av rörelsekapital
Genom smidigare inköp, minskad inventering och minimerade utrustningskostnader kan företag ta vinstgenererade krafter i egna händer. Vi stödjer våra kunder med smarta system för förvaltning av maskinpark, finansiella lösningar och smart spårning och övervakning.

 

Integrerade lösningar för Facility Management

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett enhetligt tillvägagångssätt med smartare, integrerade lösningar som inriktar sig på varje del av rengöringsprocessen för att skydda ditt varumärke och företag.

Kundcentrerade lösningar