Tvätt
Skapa värde genom hela din tvättverksamhet

Thumbnail Thumbnail

Effektiva och hållbara tvätt-lösningar för verksamheter över hela världen

Oavsett om det är kvalitetshanddukar för dina gäster eller hygieniska lakan för dina patienter gäller det att erbjuda kunderna de mest effektiva lösningarna. Vi på Diversey utmanar oss själva att göra just detta genom att erbjuda innovativa lösningar för effektiv tvätthantering som inte bara minskar kostnaderna och driver hållbarhet utan också tillgodoser de unika tvättbehoven i din specifika bransch. 

 

Vår hållbara strategi

 

I egenskap av ett globalt företag är vi mycket lyhörda för att länka hållbarhet till alla våra lösningar. Därför letar vi alltid efter nya och smarta sätt för att få våra kunder att bevara resurser och samtidigt uppnå verklig och meningsfull tillväxt. Genom att fokusera på linnetygernas livscykel hjälper vi företag att bevara tygerna och optimera resurserna för att skydda både deras varumärken och vår planet.

 

Våra experter på tvätt tillhandahåller support från stunden då du väljer dina linnetyger tills du kasserar dem. Denna holistiska metod skiljer oss från våra konkurrenter och ger våra kunder mätbara insikter och lösningar som bidrar till en bättre gästupplevelse, minskade driftkostnader och mer hållbara verksamheter.

 

Tvättikoner