TASKI Intellibot städrobotar
Ökad produktivitet, mindre arbetsinsats

Thumbnail Thumbnail

TASKI Intellibot ledande inom autonom robotrengöring

 

TASKI Intellibot-robotarna är en symbios av avancerad robotsensorteknik med alla egenskaper hos en högklassig städmaskin för högsta kundeffektivitet och bästa totala ägandekostnad.

swingobot2000-efficiency_icons

Få tillbaka den tid du behöver för dina högsta prioriteringar.

 

De autonoma rengöringslösningarna för Intellibot är som en extra arbetare. Det gör det möjligt att fördubbla effektiviteten på städplatsen, vilket hjälper till att kontrollera de ökande kostnaderna i städindustrin. Nya TASKI swingobot 2000 levererar svaret för många företag i deras strävan att öka effektiviteten. Förutom de ekonomiska effekterna ger de nya TASKI swingobot 2000 också ett pålitligt och högklassigt rengöringsresultat på ett hållbart sätt.

Utmärkt operativ enkelhet - Som nyckelelement är den senaste tekniken och den stora pekskärmen helt baserad på enkla självförklarande ikoner. Språket kan också väljas och den intelligenta programvaran gör det möjligt att ställa frågor för att lära sig mer om varje meny. Förutom den höga användbarheten är säkerhetsaspekten också på högsta möjliga nivå för användare och miljö.