Personlig hygien
För att varje ögonblick räknas

Thumbnail Thumbnail

När det kommer till hudvård, vet vi att de minsta ögonblicken kan göra stor skillnad, oavsett bransch.

Diversey är starkt engagerade i att förändra hur vi som bransch ser på personlig hygien genom att regelbundet förnya oss och samarbeta med våra kunder. Våra hygienlösningar stödjer mängder av behov inom flera branscher, inklusive hotell och besöksnäring, restaurang och catering, hälso- och sjukvård samt dagligvaruhandeln.

 

En ledare inom personlig hygienlösningar

När det gäller att hålla gäster och anställda friska och hälsosamma är handhygien avgörande för att hålla bakterier och virus borta. Diversey skapar effektiva lösningar som adresserar behoven och utmaningarna för de specifika miljöer som de utformats för.

 

Kundområden
Vi vet att kunder bedömer din verksamhets hygienstandarder efter hur hygienisk dina synliga områden upplevs. Din inställning till handhygien ger kunder en viss försäkran, och därför förser vi säkra, hygieniska lösningar med robusta, stöldsäkra dispensersystem som försäkrar konsekvent tillgänglighet, lägre utgifter och högre kundnöjdhetsnivåer, vilket skyddar ditt varumärke.

 

Produktionsområden
För att du ska kunna fokusera helt på din verksamhet, har vi utformat säkra, enkla och mindre skrymmande handhygieniska produkter som är lätta att integrera med din kärnverksamhet. Detta betyder att din personal kan bedriva samma höga standarder inom alla tillämpningsområden och på samtliga platser och geografiska områden.

 

Skolor och klassrum
Vi vet att dina elevers och personals säkerhet är din högsta prioritet. Du vet att bra handhygien är det mest effektiva sättet att stoppa spridningen av förkylningar, influensa och andra infektioner på skolområdet. För att stödja dina prioriteringar förser vi effektiva handhygieniska lösningar för att stoppa spridningen av bakterier, samtidigt som de allergifria produkterna skyddar både dina elevers och personals hälsa.

 

Hälso- och sjukvård
Handhygien är det effektivaste sättet att rädda liv, då det stoppar och förebygger spridningen av bakterier. Vi delar ditt engagemang i att fortsätta förbättra efterlevnad inom handhygien genom att förse lösningar som kan hjälpa dig att uppfylla Världshälsoorganisationens fem punkter om handhygien för patienter.

 

Hotellrum
Vi är medvetna om att de personliga hygienprodukter som du förser till dina gäster återspeglar dina värderingar och ger dig en chans att förbättra dina gästers upplevelse. Vi samverkar med våra kunder för att designa attraktiva och skräddarsydda personliga hygienprodukter, tillsammans med förstklassiga varumärken som dina gäster känner till och litar på. Vi erbjuder dispensrar som minskar plastavfall, levererar ledande hållbarhet och minskar utgifterna.

 

Pålitligt produktsortiment

Vi har en imponerande internationell produktportfölj som uppfyller kraven hos alla de sektorer vi arbetar med. Våra kunder vänder sig till oss eftersom våra lösningar är pålitliga, innovativa och kostnadseffektiva. De förblir kunder hos oss på grund av vår utmärkta service och öga för detaljer.

 

Global tillgänglighet

Vi bedriver verksamhet på sex kontinenter och är engagerade i att göra positiv, hållbar skillnad för att förbättra människors liv genom att uppfylla samhällens behov där vi och våra kunder arbetar.

 

Soap For Hope™

Fler än 7 miljoner barn dör varje år på grund av sjukdomar som skulle kunna förebyggas med hjälp av handtvätt. Samtidigt genererar ett typiskt hotell på 400 rum 3,5 ton i tvålavfall. Avfallet går antingen till deponi eller fraktas till en återvinningsanläggning, vilket kostar hotellen enorma summor.

Vårt Soap for Hope-program lär risksamhällen att ta vara på hotellens tvålbitar och omvandla dem till nya tvålar.

 

Private Organizations for Patient Safety (POPS) Hand Hygiene

Genom vårt medlemskap i Private Organizations for Patient Safety Hand Hygiene (som lanserades av Världshälsoorganisationens tjänst- och säkerhetsavdelning) strävar vi efter att använda våra globala styrkor för att förbättra införingen av WHO:s rekommendationer i olika delar av världen, inklusive utvecklingsländer.

 

Tillsammans arbetar vi för att minska globala sjukvårdsrelaterade infektioner, inklusive antibiotikaresistenta patogener.