Hotell- och besöksnäring
Effektiva och hållbara lösningar för förbättrad kundnöjdhet

Thumbnail Thumbnail

Vår effektiva, innovativa helhetslösningar hjälper dig att leverera den säkraste, effektivaste och hållbaraste servicen.

Dina gäster förväntar sig säkra, fläckfria och väldoftande miljöer och en förstklassig upplevelse. Som en global ledare inom hygienlösningar med ett starkt fokus på hotell- och besöksnäringen förbättrar Diversey gästers upplevelser och bidrar till enastående nöjdhet och lojalitet. Våra lösningar inriktar sig på just din verksamhets behov och utmaningar.

Att implementera användarvänliga, effektiva hygienlösningar bidrar till enhetliga rena anläggningar och hanterar frågor som påverkar dina resultat, inklusive att locka och bevara gäster, stärka kundlojaliteten, vara en attraktiv arbetsgivare samt implementera hållbara lösningar och tillvägagångssätt som är säkrare för vår planet.

 

Leverantör av heltäckande lösningar för hotell- och restaurangbranschen

Våra kunder litar på våra lösningar tack vare vår holistiska syn på rengöring, där vi agerar som en komplett hygienpartner och stödjer dig i varje steg på vägen. Oavsett storleken på ditt hotell eller din restaurang, utformar vi ett unikt rengöringssystem som passar just dig.

Dessa lösningar kan maximeras genom våra hotell- och restaurangprogram:

  • Smarta kök
  • Hållbar tvätt
  • Effektiv hotellstädning

 

SPARA, UTÖKA och KONTROLLERA med Diversey

Med SPARA, UTÖKA och KONTROLLERA-modellen skapar Diversey nya städverksamheter för tvätt-, restaurang- och gästutrymmen på ett produktivt och ansvarsfullt sätt, samtidigt som det monitorerar dina resultat.

SPARA in på rengöringsmedel, arbetskraft, kringkostnader och avfall med effektiva processer och lösningar.

UTÖKA försäljningen genom kundkommunikation och utmärkta gästupplevelser.

KONTROLLERA prestanda och förbättringar med Internet of Clean-lösningar.