This is a test This is a test

Miljövänliga rengöringsprodukter

Riktigt rent

Med alla miljövänliga rengöringslösningar som finns tillgängliga idag - effektivitet, kostnad, efterlevnad - är det lätt att bli förvirrad. Det finns mycket att ta hänsyn till. Målet är dock enkelt: Att uppfylla dina hållbarhetsmål, ta hand om dina anställdas säkerhet och se till att städnormerna upprätthålls.

 

Vi har allt för dig

Det kompletta professionella miljövänliga rengöringssortimentet från SURE gör det möjligt för dig att gå över till en mer hållbar framtid och uppgradera din rengöring utan att påverka effektivitet, tid och kostnader.

SURE är utformad för cirkuläritet.

Den minskar mängden resurser som tas från naturen samtidigt som den begränsar påverkan på miljön - om och om igen, varje dag.

Det är vad cirkularitet handlar om.

 

Environmentally friendly cleaning products SURE

 

Hållbart miljövänliga rengöringsprodukter

I en värld där ökande krav belastar planetens naturresurser blir det viktigt för alla att vara en del av lösningen.

SURE är vårt omfattande utbud av växtbaserade, 100 % biologiskt nedbrytbara* rengöringsprodukter som är utformade för att ge överlägsna professionella resultat samtidigt som de är säkra för människor och snälla mot miljön. Våra produkter är fria från konstgjorda färgämnen, parfymer, kvarterar, klor, fosfater eller oxidföreningar och är formulerade för att uppnå de lägsta faroklasserna.

 

plant-based cleaning products SURE

Upptäck SURE-sortimentet i Diverseys e-katalog

Bekanta dig med SURE-sortimentet

 

* Baserat på en oberoende OECD 301B-bedömning. 301B är ett globalt erkänt aerobt test för biologisk nedbrytning som övervakar graden av aktivitet hos mikroorganismer (CO2-utveckling) som exponeras för ett material under 28 dagar, vilket resulterar i en kolmaterialavläsning och produktens biologiska nedbrytbarhet.