Smarta lösningar
Kontinuerlig förbättring

Thumbnail Thumbnail

Diversey är den globala ledaren inom hygieniska lösningar, med särskild och ledande expertis inom livsmedelstjänster

 

Produkter och doseringssystem

Ett utbud av produkter och system som har valts ut för att säkerställa prestanda, säkerhet och enkelhet. Lösningar förlitar sig ofta på  koncentrerade kemikalier med säker och enkel doseringsutrustning. Diverseys plattformar för doseringskontroll fokuserar på doseringssäkerhet, anställdas säkerhet och användarvänlighet. Utrustningen underhålls av Diverseys tekniska specialister och lånas ofta ut gratis till våra kunder.

 

Leasa maskinlösningar

Diversey är medveten om den konkurrenskraftiga miljön som du är verksam inom och den betydande roll nya affärslösningar kan spela i att öka din produktivitet och konkurrenskraft. Vi arbetar därför med nationella partners för att kunna förse finanslösningar som uppfyller alla din verksamhets målsättningar, för att enkelt kunna uppdatera och uppgradera dina diskmaskiner, anpassa utgifter utefter användning eller upprätthålla flexibilitet allteftersom dina behov ändras.

 

Service och support

Alla Diverseys installationer följer samma process för att försäkra att utrustningen har så lite påverkan på kundernas drift som möjligt. Stöd för all utrustning och alla kemikalier gas av din lokala säljrepresentant samt av Diverseys kundtjänst.

 

Värderapportering

Tidsenlig och korrekt rapportering är viktigt för Diverseys drift. Våra serviceteam använder sig av toppmoderna rapporteringsverktyg för att granska, revidera och rapportera aktuella och potentiella problem, samt rapportera om förbättrade resultat.

 

Utbildning och rutiner

Varje Diversey-lösning hars  erbjuder ett omfattande utbildningsprogram. Oavsett om det gäller en nybörjarutbildning, periodisk utbildning eller anpassade specialitets-/problemlösningar, försäkrar Diverseys tekniska driftteam att dina anställda har den kunskap som krävs för att använda utrustningen och lösningarna på rätt sätt.

 

Program för restaurangers utseende

Marknadsundersökningar* har visat att en restaurangs utseende är avgörande för kundnöjdheten, avkastningen och det goda ryktet. . . därför är det även viktigt för din restaurangs lönsamhet. Diverseys program för restaurangers utseende har utformats för att fokusera på renligheten i din restaurangs kundområde och erbjuder fortlöpande förbättringar vad gäller rengöringsresultat och kundnöjdhet.

 

Hållbarhet

Vi anser att hållbarhet och hälsosamma slutresultat går hand i hand. Lösningar som skyddar miljön är mer lönsamma och har bättre affärssed för både nutiden och framtiden. Samtidigt kan vi implementera vårt ansvar till samhället i stort, vilket är en viktig del av Diverseys åttagande.

Smarta lösningar för livsmedelstjänster

 

Diversey erbjuder kunder ett program med:

  • Bästa doseringssystem, för att garantera lägsta kostnad per tillfälle
  • Anpassad utbildning, personligen eller genom Diverseys webbaserade e-inlärningsplattform
  • Landsomfattande service, som fokuserar på att ge dig den bästa lösningen. Detta inkluderar förmågan att kunna utföra revisioner om livsmedelssäkerhet.