Integrerade rengöringsmedel

Thumbnail Thumbnail

Våra hållbara och integrerade kemiska rengöringsmedel gör dig till en marknadsvinnare, samtidigt som det sparar tid, ökar vinster och ger mervärde till dina kunder.

 

Som en ledande global leverantör av ett omfattande utbud av högeffektiva rengörings-, underhålls- och skyddsprodukter, levererar vi system för alla rengöringsuppgifter för toaletter, golv och inredning. Dessa utbud och system säkerställer att uppgifterna utförs snabbt, effektivt, säkert och hållbart, samt minskar den totala rengöringskostnaden och ger dig fantastiska resultat.

 

Genom att använda dig av våra doseringssystem för doseringskontroll kan du undvika manuell dosering eller överdosering, vilket kommer minska kostnaderna markant jämfört med användningen av traditionella kemiska lösningar. Våra system är slutna vilket betyder att produkterna inte kan blandas eller hanteras av dig direkt, vilket ger säkrare och enklare användning.

 

Våra rengöringsmedel är högkoncentrerade vilket bidrar till mindre kemikalieanvändning, mindre förpackningsavfall och mindre transport. Detta ger betydande hållbarhetsfördelar för ditt företag och mervärde till dina kunder.