QuattroSelect
Doseringssystemet som gör allt!

Thumbnail Thumbnail

Fördelar med QuattroSelect doseringssystem

Minskar riskerna på arbetsplatsen

Quattro Select från Diverey är en högeffektiv vattenansluten och väggmonterad doseringssystem för mellan till stora städobjekt. Doseringsskåpet är låsbar och har plats för 4 påsar koncentrerad rengögringsmedel som garanterar 100% säkert dosering samt förhindra anställda att komma åt koncentratet kemikalier. 

Diversey Dilution System Quattro Select in use

Noggranna och konsekventa utspädningar

Doseringsenheten är utformad för flera användare och olika produktkrav och möjliggör enkel och säker påfyllning av sprayflaskor, hinkar och städmaskiner. Enheten doserar alltid jämnt rengöringslösning vid optimal fyllningshastighet, detta förhindrar onödigt omarbete på grund av över- eller underdosering. Färgkodade koncentrerade produkter och hjälpmedel gör användarutbildningen enkel och tillsammans förbättras effektiviteten avsevärt. 

Diversey Quattro Select Concentrated Dilution Pouch

 

Miljövänligt och kostnadseffektivt

Två 2,5L QuattroSelect-påsar kan leverera upp till 2500L av samma produkt i färdigt brukslösning. Detta innebär besparingar från transport och lagring av produkten och även mindre förpackningsavfall, så snällare för miljön och förbättrar miljöpåverkan. Dessutom är alla nödvändiga dagliga rengöringsproduktkoncentrat för att rengöra tvättrum, interiörytor och golv certifierade med EU-miljömärket och uppfyller de senaste kriterierna.