Twister från Diversey
En revolutionerande golvrengöringsmetod

Thumbnail Thumbnail

Golvvård helt utan kemikalier 

 

Twister är en revolutionerande metod för daglig maskinrengöring av alla typer av golv. Twister rondeller består av miljarder mikroskopiska diamanter som rengör och polerar dina golv samtidigt – helt utan kemikalier. Det är det enkla, kostnadseffektiva och miljövänliga alternativet till professionell rengöring som ger fantastiska resultat för alla typer av golv. Detta är den kortfattade historien, men det blir bättre än så. Så läs vidare – och anslut dig till revolutionen.

Twister-dynor

Ökad kostnadseffektivitet.

Med Twister behöver du bara tillsätta vatten i din dagliga rengöring. Att du inte behöver några kemikalier betyder många saker. Från en ekonomisk synvinkel behöver du inte längre kasta pengar i sjön. Men Twister ökar kostnadseffektiviteten på fler än ett sätt. Den minskar och eliminerar behovet av periodvist underhåll, och eftersom inga kemikalier behövs, minskar den även behovet av maskinunderhåll. Med sin förmåga att polera, sänker den även underhållskostnaden för golv, vilket ger lättare rengöring med en perfekt finish.

 

Säkrare miljöer.

Renare golv är säkrare av flera olika anledningar. Att rengöra utan kemikalier ger säkrare rengöringsmetoder, förbättrade arbetsförhållanden för anställda och skapar samtidigt hälsosammare, kemikaliefria miljöer för besökare. Golv som rengörs med Twister och vatten är även mer halksäkra.

 

Minskad miljöpåverkan.

100 % kemikaliefri, daglig rengöring och polish från Twister samt det minskade behovet av förbrukningsmaterial, gör det till ett hållbart val på alla sätt. Att byta till Twister ger dessutom mindre avfallshantering, mindre administration och färre transporter.

 

Ha miljön i åtanke i din dagliga rengöring.

Vi vill självklart att du alltid ska ha miljön i åtanke, och oavsett vilken färg på Twister-dyna du använder, kan du försäkra dig om att rengöringsprocessen alltid är så miljövänlig som möjligt. De gröna dynorna har utformats för daglig rengöring, men det finns även andra dynor för alltifrån djuprengöring till polering att välja mellan. Utifrån dina behov tror vi att du kommer uppskatta alla färger.