Diversey Consulting

Thumbnail Thumbnail

Livsmedelssäkerhets- och kvalitetshanteringslösningar

 

Vi är en rådgivningsgrupp för Diversey som specialiserar sig på lösningar inom livsmedelssäkerhet, riskhantering, drifteffektivitet och varumärkesskydd. Vi levererar effektiva, tidsenliga och praktiska lösningar till våra kunder inom dagligvaruhandel, livsmedelsindustri samt hotell- och restaurangverksamheter världen över.

 

Vårt uppdrag

Vi ger dig en hjälpande, sakkunnig hand för att skydda din verksamhet och dina kunder med anpassade och omfattande kvalitetshanteringslösningar.

 

Vår vision

Att förbättra livsmedelssäkerheten och utveckla varumärken för mer välsmakande och näringsrika upplevelser dagligen.

 

Tjänsterna vi erbjuder är baserade på kvalitetscirkelprincipen.

Vi kan antingen bygga upp ett heltäckande system eller välja ut några dedikerade och målinriktade tjänster enligt våra kunders behov och prioriteter.  

- Bygger dina system

- Implementering och utbildning

- Verifiering

- Specialanpassad rådgivning

 

Våra erfarna rådgivare finns här för att förse dig med anpassade tjänster. De utvecklar unika program baserat på dina operativa behov och specifikationer och specialdesignar dem efter dina krav.

 

Diversey Consulting har omfattande arbetserfarenhet med myndigheter och internationella agenturer inom följande sektorer: livsmedelstillverkning, livsmedelstransport, hotell- och restaurangbranschen och dagligvaruhandeln vad gäller:

  • Upprättande av HACCP-certifikat
  • Märkningsriktlinjer och -lagar
  • Utveckling av standarder
  • Prestationsmätning
  • Livsmedelsavfallshantering
  • Implementering av GFSI-system
  • Fortlöpande förbättringsprogram

 

Vi hjälper dig att utveckla infrastrukturen för din livsmedelssäkerhet genom att ge råd om lagar och regler, efterlevnadskontroll, dokumentgranskning och implementering av grundläggande regelverk, samt HACCP- och livsmedelssäkerhetssystem.
Under denna viktiga fas lägger vi stor vikt vid att noggrant analysera dina behov och begränsningar innan vi definierar lösningarna och hur man implementerar dem.

 

Vi erbjuder flera olika utbildningsprogram och samarbetar med våra kunder för att designa en inlärningsmetod som passar deras operativa behov. Vårt inlärningsinnehåll kan levereras via klassrum, på plats eller genom onlineinlärning.


Vårt inlärningsinnehåll om livsmedelssäkerhet har utvecklats av våra tekniska experter i enlighet med internationella standarder och förbereder eleverna på nästa steg, t.ex. ServSafe-, National registry- och NFSTP-prov. 

 

Bästsäljande utbildningsprogram: Livsmedelssäkerhet för personal som hanterar livsmedel, HACCP-utbildning, Utbildning för chefer och arbetsledare, Allergenkunskap, osv. 

 

E-inlärning

Vi har utvecklat en uppsättning livsmedelssäkerhetsutbildningar och handledningsmoduler online som är speciellt utformade för personal inom livsmedelshandel, livsmedelstjänster och hotell- och restaurangbranschen. Vårt nya e-inlärningssystem gör det möjligt för våra kunder att behandla viktiga frågor såsom global följdriktighet, uppfylla interna och externa standarder, olika språkkrav och ledarskapsutbildningskostnader.

 

Vi erbjuder revisions- och verifieringsprogram för att säkerställa fullständig verksamhetsefterlevnad. Vi använder toppmoderna revisions- och datahanteringstekniker med tillgång till världsomfattande data dygnet runt för att hjälpa dig utvärdera och övervaka din verksamhet. 

 

Våra revisionsprogram kan hjälpa dig att kontrollera och verifiera verksamhetsefterlevnad inom följande områden:

  • Livsmedelssäkerhet
  • Hållbarhet
  • Arbetarskydd
  • Revision för säljare
  • Lager- och distributionsrevision

 

Våra erfarna rådgivare finns här för att förse dig med anpassade tjänster. De utvecklar unika program baserat på dina operativa behov och specifikationer och specialdesignar dem efter dina krav. 

 

Diversey Consulting har omfattande arbetserfarenhet med myndigheter och internationella agenturer inom följande sektorer: Livsmedelstillverkning, livsmedelskedjor, hotell- och restaurangbranschen och livsmedelshandel vad gäller: 

  • Upprättande av HACCP-certifikat
  • Märkningsriktlinjer och -lagar 
  • Utveckling av standarder
  • Prestationsmätning
  • Livsmedelsavfallshantering
  • Implementering av GFSI-system
  • Fortlöpande förbättringsprogram

 

Diversey Consulting-experterna erbjuder tjänster såsom rådgivning och revision för livsmedelstjänster, livsmedelshandel och hotell- och restaurangkunder världen över för att hjälpa dem bevara sin verksamhets mervärde.

 

Vad vi erbjuder

  • Ingående och omfattande expertis – lösningar inom livsmedelssäkerhet och hygien, hälsa och säkerhet, hållbarhet och livsmedelsavfallshantering.
  • Global täckning med lokal specialistexpertis
  • Avancerade tekniker för revision, utbildning, temperaturövervakning, journalföring och kundbevarande
  • Ingående kunskap om livsmedelstjänster, hotell- och restaurangbranschen, livsmedelshandel och -tillverkning

 

Hur vi arbetar

Vi stödjer våra kunder helt genom vår "ett projekt – ett team"-policy. Ett hängivet team utses för att framgångsrikt fullborda varje projekt.

 

Vårt folk

Våra rådgivare är kvalificerade yrkesmänniskor från olika bakgrunder, så att vi ska kunna uppfylla de individuella uppgifternas utmaningar och krav

  • Fler än 100 registrerade handledare med certifieringsorgan – NEHA, ServSafe, NRFSP, NFSTP, CIEH, IRCA, RABSQA
  • Fler än 40 bedömningsledare – ISO 9000, ISO 22,000, 14001, 18001
  • Fler än 80 masterexaminerade/doktorander
  • Veterinärer, mikrobiologer och livsmedelsforskare
  • Fler än 100 miljöforskare och livsmedelstekniker

 

Genom vårt nära samarbete och goda relationer med tillsynsmyndigheter och branschpartner som GFSI och IAFP hjälper vi våra kunder få kontroll över livsmedelssäkerheten.

Här är länkar till några av våra partners: