Rumstädning
Varje minut mellan utcheckning och incheckning räknas.

Thumbnail Thumbnail

Städningen ska vara snabb, effektiv och av högsta kvalitet så att nästa gästupplevelse blir unik.

 

Allt vårt utvecklingsarbete har dina kunders upplevelse samt din verksamhets hållbarhet och effektivitet i fokus. Eftersom vi alltid vill gå i spetsen för utvecklingen har vi uppdaterat vår Room Care™-lösning och gett den en extra boost.

 

Vi förbättrade våra bästa kemikaliers formuleringar och de levereras nu i högre koncentrationer genom säkra och reglerade doseringssystem. Snabbare, effektivare och mer hållbar rengöring utan att begränsa kundnöjdhet eller äventyra driftskostnaderna. Våra dofter har harominserats och gästerna välkomnas varje dag av en ljuvlig och fräsch doft.  

 

Våra fem standardiserade rengöringsmetoder tillsammans med de bästa städredskapen maximerar effekten av Room Care™ rengöringsmedlen och gör rumstädningen enkel och felfri. Ett dammkorn eller ett matt handfat fläckar ner ditt rykte.

 

Vi har också utökat sorimentet från dagliga rengöring till att även hantera rengöring av särskilda områden. Målinriktad kundnöjdhet uppnås genom skinande rena ytor.

 

Till sist kan alla hotellrum rengöras helt och hållet med koncentrerade och miljömärkta kemikalier i kombination med vår nya Room Care™-korg som nu är ergonomisk och tillverkad i nedbrytbara material. Den perfekta lösningen för kunder som vill minska sin miljöpåverkan och uppfylla höga hållbarhetsmål.

 

Andra generationen Room Care™ utgör nu riktmärket för förstklassiga och kompletta skötsellösningar.