Soft Care Sensations: Dispenserprodukter som vårdar dina gäster medan de respekterar miljön.

Soft Care Sensations förmedlar kvalitet och exklusivitet, vilket förbättrar stilen på alla hotell. Gästerna känner pålitlighet för konsumentvarumärkena som de känner igen hemifrån. Designen kompletterar alla din badrumsinredning. Systemet kan uppgraderas för att ytterligare förbättra sin styling genom att använda ett displaylock som fästes på flaskan. Det väggmonterade systemet har testats utförligt för att säkerställa enkel hantering och maximal hållbarhet. Globalt pågår en opinion för att minska miljöpåverkan av engångsprodukter, med fokus på engångsplast. Soft Care Sensations är ett miljövänligt system som hjälper dig att minska plastavfallet avsevärt.

 

Lapē CollectionGör varje dag till en lugn, lyxig multisensorisk upplevelse.

Med sina doftande aromer inspirerade av den naturliga världen lyfter LAPĒ-samlingen vardagliga stunder till lyxiga, multisensiva upplevelser utformade för att berika både kropp och själ. Modern design, känsliga dofter och ingredienser för hudvård kombinerade för att skämma bort dina gäster varje gång de använder ditt tvättrum och skapar en tilltalande koppling mellan deras gästupplevelse och din verksamhet.

 

SURE Hand Wash Free: Naturens egen kraft för säker och hållbar rengöring.

SURE Hand Wash Free är en del av ett unikt sortiment av växtbaserade, 100% biologiskt nedbrytbara professionella produkter för alla dagliga rengörings- och personliga hygienbehov. SURE Hand Wash är en skonsam handtvål som effektivt rengör och vårdar huden. Produkten är parfym- och färgämnesfritt och innehåller växtbaserade ingredienser vilket gör det till ett samvetsgrant val för miljön. SURE Hand Wash Free har en mycket bra säkerhetsprofil, den är biologiskt nedbrytbar * och fri från parabener och andra konserveringsmedel.